Zomer Solden - 10% Korting op de hele site  (toegepast in winkelmandje)
Talisa
Ons verhaal
Waar juwelen en creativiteit samen komen
“Talisa begon als een gezamenlijk idee dat mijn man Tal & ik bedacht hadden, om mensen de mogelijkheden te geven hun verhaal te delen door middel van inspirerende sieraden. Voor ons is een sieraad meer dan een mode gerelateerd voorwerp, het is een artistieke manier om onze speciale band met onze uitgebreide familie te uiten. Dit is waarom we de naam ‘’Talisa’’ gekozen hebben, het is een combinatie tussen de naam van mijn man en die van mij.”.
Individualism
Individualisme

Iedereen heeft een unieke geest. We streven er naar om jou met de ontwerpers en ontwerpen die het best bij jou als individu passen, te verbinden.

We hebben een eclectische mix van ontwerpers van verschillende plekken in de wereld geselecteerd, die elk met hun eigen specifieke stijl prachtige creaties hebben gemaakt. Unieke variatie in kleuren, materialen en ontwerpen worden samen gebracht om voor jou betekenisvolle juwelen te maken.
Creativity
Creativiteit

Wees trots op de creatieve toevoeging die jij aan het ontwerpen van jouw op maat gemaakte sieraad brengt en deel het met de wereld.

Een gepersonaliseerd sieraad is een intense en betekenisvolle manier om jouw liefde te uiten dat tegelijkertijd een verhaal kan vertellen. Veel van de verschillende sieraden in de collectie van Talisa kunnen gepersonaliseerd worden op verschillende manieren om zo unieke sieraden te maken die jouw uniek verhaal vertellen.
© 2024 Talisa. Alle rechten voorbehouden.