Winter Solden - 10% Korting op de hele site  (toegepast in winkelmandje)

Klantenreviews

Veelgestelde vragen

Bederven Talisa sieraden?

Onze sieraden bij Talisa zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder sterling zilver, goud en roségoud verguld messing. Deze materialen zijn bestand tegen aanslag. Maar om de levensduur van je sieraden te verlengen, raden we aan om contact met agressieve chemicaliën, lotions en water te vermijden.

Waar is Talisa juwelen gebaseerd?

Talisa is gevestigd in Bronxville, New York, V.S. We ontwerpen en maken onze sieraden vanuit deze locatie en bieden een gevarieerd aanbod van stijlen geïnspireerd door vele culturen en persoonlijke verhalen.

Hoe zeg ik mijn Talisa lidmaatschap op?

Het opzeggen van je Talisa lidmaatschap is probleemloos. Log in op je account, ga naar de pagina 'Mijn account' en klik op 'Lidmaatschap opzeggen'. Houd er rekening mee dat je na het opzeggen van je lidmaatschap geen toegang meer hebt tot exclusieve aanbiedingen en voordelen. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Waar bevinden zich de sieraden van Talisa?

Talisa Juwelen is gevestigd in Bronxville, New York, VS, en levert een reeks creatieve sieraadontwerpen aan klanten wereldwijd.

Waar worden Talisa Juwelen gemaakt?

Alle sieraden van Talisa Juwelen zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd op onze locatie in Bronxville, New York. We brengen een unieke mix van wereldklasse ontwerpers en ambachtslieden samen om je persoonlijke, betekenisvolle sieraden te kunnen bieden.

Kun je douchen met Talisa sieraden?

Hoewel onze sieraden bij Talisa ontworpen zijn van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen aanslag, raden we aan om je sieraden te verwijderen voordat je een bad neemt. Constante blootstelling aan water en chemicaliën in sommige shampoos en zepen kunnen de levensduur en het uiterlijk van de sieraden beïnvloeden. De juiste verzorging en het juiste onderhoud zorgen ervoor dat je Talisa sieraden jarenlang mooi en gaaf blijven.

© 2024 Talisa. Alle rechten voorbehouden.