Zomer Solden - 10% Korting op de hele site  (toegepast in winkelmandje)

VERZEND METHODES & KOSTEN

Elke bestelling is special voor jou gemaakt en zal verzonden worden naar het adres dat jij opgegeven hebt in de laatste fase van het bestelproces.

Verzend MethodeVerzendtijdVerzend PrijsVervoerder
Standaard Verzending 13-20 10-13 WerkdagenGratisBelgian Post

Opmerkingen:

  • Elke klant is verantwoordelijk voor de mogelijke bijkomende douanekosten die geheven worden op internationale verzendingen. Talisa Juwelen heeft geen controle over deze kosten en is niet verantwoordelijk voor acties die ondernomen worden door de douane of vervoersbedrijven.
  • We zijn niet verantwoordelijk te houden wanneer het item vastgehouden wordt in de douane. In het onwaarschijnlijke geval dat jouw bestelling kwijt is geraakt nadat het door ons verzonden is, zijn wij niet verantwoordelijk te houden, maar zullen we er alles aan doen om jou te helpen met het lokaliseren van jouw bestelling.
  • De geschatte tijdsduur houdt geen rekening met vertragingen die door vervoerders, diensten of slechte weersomstandigheden veroorzaakt worden.
  • De verzend tijd inschatting bevat de productie tijd van het item. De verzend tijd inschatting bevat de productie tijd van het item.

ADRES INFORMATIE

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ons van een juist en volledig verzendadres te voorzien. Wanneer jouw verzendadres verschild van jouw factuuradres kun je dit aangeven tijdens de laatste fase van het bestelproces.

Het Volgen van Jouw Pakket

Wanneer jouw bestelling verstuurd wordt zul je een verzend e-mail ontvangen op het e-mailadres dat je bij ons opgegeven hebt. Deze verzend e-mail zal jou voorzien van alle informatie rondom de bestelling, de verzenddatum en het traceernummer van het pakket. Wanneer je al een account bij ons hebt gecreëerd kun je de informatie om jouw pakket te volgen vinden door in te loggen in jouw account, en naar de sectie Mijn Account te gaan.

Wanneer jouw bestelling niet binnen de aangegeven verzendtijd bezorgd wordt, of wanneer je andere vragen hebt rondom jouw bestelling en de verzending, kun je contact opnemen met onze Klantenservice via: Telefoonnummer (646) 846-1810
Email: support@talisa.com

© 2024 Talisa. Alle rechten voorbehouden.