Exclusieve Aanbieding - 10% Korting op de hele site  (toegepast in winkelmandje)
Betoverde Regen Geboortesteen Ketting [Sterling Zilver]

Betoverde Regen Geboortesteen Ketting [Sterling Zilver]

97.328%
4.9/5 ( 3285 Reviews )
€ 109,00
Op voorraad
SKU
KA-CNK0081-WS-T1

In tijden wanneer het leven soms geen kleur lijkt te hebben, is het onze familie die deze pijn weg doet gaan met een overlading van liefde en zorgende woorden. Houd de blijdschap van je gezin dicht bij je hart met deze mooie gepersonaliseerde geboortesteen ketting. Laat het het symbool van je liefde zijn....

Materialen:

 • De ketting is verrijkt met 2 tot 7 Swarovski® kristallen - geboortestenen naar keuze
 • De ketting en hanger zijn gemaakt van Sterling Zilver - 925
 • Startprijs is voor maximaal 2 geboortestenen

Klik hier voor de ketting maten.

€ 98,10 € 109,00
Je bespaart € 10,90 (10%)
€ 98,10 € 109,00
Klantenreviews
 1. Review

  Phyllis C.

  Ik hou ervan.
 2. Review

  Judi F.

  Ik hou van de geboortesteen ketting!!! Ik hoop dat, wanneer er nog een kleinkind komt, ik nog meer geboortestenen aan mijn ketting kan toevoegen!!
 3. Review

  David S.

  Hou van de ketting.
 4. Review

  Tina M.

  Het is prachtig. Ik hou ervan.
 5. Review

  Joanne H.

  Ze hadden het product dat ik wilde. Het vierde mijn kleinkinderen
 6. Review

  Anette S.

  Ik ben zo blij dat ik dit bedrijf kan beoordelen!!! Ik heb 3 verschillende sieraden besteld en ik HOU, HOU, HOU van elk sieraad. Ik heb de Naamketting van het Banden van het Hart voor mijn zus gekocht, een Betoverde Regen Geboortesteen Ketting voor mijn nichtje, en een Geboortesteen Armband van het Banden van het Hart voor mijn schoondochter. Elk stuk was voortreffelijk! De kwaliteit was uitstekend! Ik vond het geweldig dat ik e-mails ontving om me op de hoogte te houden van elke stap in de productie. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een mooi, kwalitatief, persoonlijk geschenk wil. Aangezien elke aankoop een geschenk was, heb ik mijn familie nu verteld dat het MIJN beurt is om iets van hier te ontvangen! Ik laat het je weten:)
 7. Review

  Charli B.

  Mooie grote stenen.
 8. Review

  Cathy O.

  Geen fouten in de te graveren namen!!! Geweldige prijs!
Pagina
 • 1
Free Shipping

Gratis Verzending

We bieden gratis verzending met prioriteit voor alle bestellingen

Easy Return & Exchange

Makkelijk Retourneren en Omruilen

Gegarandeerde terugbetaling en gratis omruiling binnen 90 dagen na de aankoopdatum.

Complimentary Package

Gratis geschenkverpakking

Elke bestelling wordt zonder extra kosten in een geschenkverpakking van Talisa geleverd.

Excellent Customer Support

Uitstekend klantenservice

We zijn er voor je elke dag, op elk gewenst moment.

© 2024 Talisa. Alle rechten voorbehouden.