Tot Ziens Zomer Uitverkoop - 10% Korting op de hele site (toegepast in winkelmandje)
Betoverde Regen Naam Ketting [Rose Goud Verguld]

Betoverde Regen Naam Ketting [Rose Goud Verguld]

97%
4.9/5 ( 4482 Reviews )
€ 129,90
Op voorraad
SKU
KA-CNK0095-RGP-T1

In tijden dat het leven uit lijkt te drogen van kleur, is het onze familie die de pijn wegspoelt met een douche van liefde en lieve woorden. Houd de wolk van geluk van je familie altijd naast je hart met de Betoverde Regen Naamketting. Voeg een bedel en geboortesteen toe voor elk van je geliefden.

Materialen:

 • De ketting is verrijkt met 1 tot 7 Swarovski® kristallen - geboortestenen naar keuze
 • Gepersonaliseerde Rose Goud Vergulde Bladeren - elk blad is aanpasbaar met een gravering (maximaal 9 tekens)
 • Bedels en ketting zijn gemaakt van rose goud vergulding
 • Start prijs is voor één blad en geboortesteen

Klik hier voor de ketting maten.

€ 116,91 € 129,90
Je bespaart € 12,99 (10%)

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

€ 116,91 € 129,90
Klantenreviews
 1. Review

  Judi F.

  Ik hou van de geboortesteen ketting!!! Ik hoop dat, wanneer er nog een kleinkind komt, ik nog meer geboortestenen aan mijn ketting kan toevoegen!!
 2. Review

  Phyllis C.

  Ik hou ervan.
 3. Review

  David S.

  Hou van de ketting.
 4. Review

  Tina M.

  Het is prachtig. Ik hou ervan.
 5. Review

  Cheryl O.

  Mooi zilver, goede grootte kristallen druppels... Glanzend en opvallend.
 6. Review

  Anette S.

  Ik ben zo blij dat ik dit bedrijf kan beoordelen!!! Ik heb 3 verschillende sieraden besteld en ik HOU, HOU, HOU van elk sieraad. Ik heb de Naamketting van het Banden van het Hart voor mijn zus gekocht, een Betoverde Regen Geboortesteen Ketting voor mijn nichtje, en een Geboortesteen Armband van het Banden van het Hart voor mijn schoondochter. Elk stuk was voortreffelijk! De kwaliteit was uitstekend! Ik vond het geweldig dat ik e-mails ontving om me op de hoogte te houden van elke stap in de productie. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een mooi, kwalitatief, persoonlijk geschenk wil. Aangezien elke aankoop een geschenk was, heb ik mijn familie nu verteld dat het MIJN beurt is om iets van hier te ontvangen! Ik laat het je weten:)
 7. Review

  Diane K.

  Klantenservice. Mooie geboortesteen kettingen.
 8. Review

  David K.

  Bestellen was heel gemakkelijk en ongecompliceerd. Ik werd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en het kwam op tijd aan. Perfect!
Free Shipping

Gratis Verzending

We bieden gratis verzending met prioriteit voor alle bestellingen

Easy Return & Exchange

Makkelijk Retourneren en Omruilen

Gegarandeerde terugbetaling en gratis omruiling binnen 90 dagen na de aankoopdatum.

Complimentary Package

Gratis geschenkverpakking

Elke bestelling wordt zonder extra kosten in een geschenkverpakking van Talisa geleverd.

Excellent Customer Support

Uitstekend klantenservice

We zijn er voor je elke dag, op elk gewenst moment.

© 2022 Talisa. Alle rechten voorbehouden.