Zomer Zonnewende Solden Begint Nu - 15% Korting op de hele site  (toegepast in winkelmandje)
Betoverde Regen Naam Ketting [Sterling Zilver]

Betoverde Regen Naam Ketting [Sterling Zilver]

97.03%
4.9/5 ( 6573 Reviews )
€ 119,90
Op voorraad
SKU
KA-CNK0095-WS-T1

Op het moment dat het leven minder kleur lijkt te hebben, is onze familie daar ons te steunen met onvoorwaardelijke liefde en fijne woorden. Houd jouw familie en daarmee het geluk voor altijd dichterbij jouw hart met deze magische geboortesteen ketting. Het unieke lasso ontwerp zorgt dat jij de ketting gemakkelijk kunt aanpassen naar jouw precieze maat en voorkeur.

Materialen:

 • De ketting is verrijkt met 1 tot 7 Swarovski® kristallen - geboortestenen naar keuze
 • Gepersonaliseerde Zilveren Bladeren - elk blad is aanpasbaar met een gravering (maximaal 9 tekens)
 • 925 Sterling Zilver
 • Start prijs is voor één blad en geboortesteen

Klik hier voor de ketting maten.

€ 101,91 € 119,90
Je bespaart € 17,99 (15%)

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

Maximaal 9 tekens

€ 101,91 € 119,90
Klantenreviews
 1. Review

  Phyllis C.

  Ik hou ervan.
 2. Review

  Judi F.

  Ik hou van de geboortesteen ketting!!! Ik hoop dat, wanneer er nog een kleinkind komt, ik nog meer geboortestenen aan mijn ketting kan toevoegen!!
 3. Review

  David S.

  Hou van de ketting.
 4. Review

  Tina M.

  Het is prachtig. Ik hou ervan.
 5. Review

  Joanne H.

  Ze hadden het product dat ik wilde. Het vierde mijn kleinkinderen
 6. Review

  Anette S.

  Ik ben zo blij dat ik dit bedrijf kan beoordelen!!! Ik heb 3 verschillende sieraden besteld en ik HOU, HOU, HOU van elk sieraad. Ik heb de Naamketting van het Banden van het Hart voor mijn zus gekocht, een Betoverde Regen Geboortesteen Ketting voor mijn nichtje, en een Geboortesteen Armband van het Banden van het Hart voor mijn schoondochter. Elk stuk was voortreffelijk! De kwaliteit was uitstekend! Ik vond het geweldig dat ik e-mails ontving om me op de hoogte te houden van elke stap in de productie. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een mooi, kwalitatief, persoonlijk geschenk wil. Aangezien elke aankoop een geschenk was, heb ik mijn familie nu verteld dat het MIJN beurt is om iets van hier te ontvangen! Ik laat het je weten:)
 7. Review

  Charli B.

  Mooie grote stenen.
 8. Review

  Cathy O.

  Geen fouten in de te graveren namen!!! Geweldige prijs!
Pagina
 • 1
Free Shipping

Gratis Verzending

We bieden gratis verzending met prioriteit voor alle bestellingen

Easy Return & Exchange

Makkelijk Retourneren en Omruilen

Gegarandeerde terugbetaling en gratis omruiling binnen 90 dagen na de aankoopdatum.

Complimentary Package

Gratis geschenkverpakking

Elke bestelling wordt zonder extra kosten in een geschenkverpakking van Talisa geleverd.

Excellent Customer Support

Uitstekend klantenservice

We zijn er voor je elke dag, op elk gewenst moment.

© 2024 Talisa. Alle rechten voorbehouden.