Zomer Zonnewende Solden Begint Nu - 15% Korting op de hele site  (toegepast in winkelmandje)
Talisa Sterren Ketting Verticaal [Sterling Zilver]

Talisa Sterren Ketting Verticaal [Sterling Zilver]

97.328%
4.9/5 ( 3146 Reviews )
€ 94,00
Op voorraad
SKU
KA-CNK0058-WS-T1
Ze zeggen dat in het hart van alle sterren alle elementen van de aarde gemaakt zijn en dat er nog vleugjes sterrenstof te vinden zijn in alles. Houd een constante band met de magie van de sterren door deze ketting met geboortestenen van de belangrijkste mensen van jouw leven te personaliseren.

Materialen:

 • Deze ketting is verrijkt met 2 tot 10 Swarovski Geboortestenen (grootte 3mm)
 • De hanger en ketting zijn gemaakt van Sterling Zilver - 925


Klik hier voor ketting maten.


€ 79,90 € 94,00
Je bespaart € 14,10 (15%)
€ 79,90 € 94,00
Klantenreviews
 1. Review

  Tricia B.

  Het is prachtig gemaakt
 2. Review

  Lorraine S.

  De ketting was op maat gemaakt
 3. Review

  Miya

  Ik vond de ketting die ik wilde voor een redelijke prijs.
 4. Review

  Melissa D.

  Kwaliteit en precies wat ik besteld heb
 5. Review

  Emily O.

  Het is prachtig!
 6. Review

  Tiffany S.

  Ik vind dat ze achter hun producten staan en dat hun producten mooi zijn.
 7. Dori B.

  Een van de beste bedrijven waar ik in lange tijd mee te maken heb gehad. Nadat ik me realiseerde dat ik een fout had gemaakt bij een van de geboortesteen kettingen die ik voor een vriendin had besteld, corrigeerde Talisa de bestelling via dagelijks e-mail contact en stuurde me vervolgens de sieraden met de juiste geboortesteen en een retouradres label zodat ik het stuk waar ik de fout bij had gemaakt kon retourneren. Dit was zonder kosten voor mij. U zult niet verkeerd gaan met dit bedrijf.
 8. Toni G.

  Simplistisch maar aantrekkelijk
Pagina
 • 1
Free Shipping

Gratis Verzending

We bieden gratis verzending met prioriteit voor alle bestellingen

Easy Return & Exchange

Makkelijk Retourneren en Omruilen

Gegarandeerde terugbetaling en gratis omruiling binnen 90 dagen na de aankoopdatum.

Complimentary Package

Gratis geschenkverpakking

Elke bestelling wordt zonder extra kosten in een geschenkverpakking van Talisa geleverd.

Excellent Customer Support

Uitstekend klantenservice

We zijn er voor je elke dag, op elk gewenst moment.

© 2024 Talisa. Alle rechten voorbehouden.