Tot Ziens Zomer Uitverkoop - 10% Korting op de hele site (toegepast in winkelmandje)
Women Initials Necklaces
Women Initials Necklaces
Klantenreviews
 1. Review

  Judy M M.

  Mijn kleindochter houdt van deze armband.
 2. Review

  Rochelle R.

  De armband is precies wat ik wilde voor een moeder armband.
 3. Review

  Doreen S.

  Kwaliteit, prijs en uiterlijk waren uitzonderlijk
 4. Review

  Cynthia B.

  De pasvorm is geweldig! De meeste armbanden zijn te groot om mijn pols en vallen naar de brede kant van mijn hand. Talisa heeft mijn armband op maat gemaakt zodat hij perfect om mijn pols past! Het is ook sierlijk! Beide pluspunten in mijn boek. Ik zal nog meer producten van dit bedrijf kopen! Dank u voor de kwaliteit! Love it!
 5. Review

  Joëlle P.

  Verscheidenheid en na ontvangst van mijn armband de kwaliteit
 6. Review

  Cindy Y.

  De eenvoudige elegantie
 7. Review

  Carla P.

  Het ziet er goed uit
 8. Review

  Jennifer S.

  Het ziet eruit zoals beschreven. Goede kwaliteit.
© 2022 Talisa. Alle rechten voorbehouden.