Vaderdag Vroeg Toegang - 10% Korting op de hele site  (toegepast in winkelmandje)
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Klantenreviews
 1. Review

  Phyllis C.

  Ik hou ervan.
 2. Review

  Judi F.

  Ik hou van de geboortesteen ketting!!! Ik hoop dat, wanneer er nog een kleinkind komt, ik nog meer geboortestenen aan mijn ketting kan toevoegen!!
 3. Review

  David S.

  Hou van de ketting.
 4. Review

  Tina M.

  Het is prachtig. Ik hou ervan.
 5. Review

  Joanne H.

  Ze hadden het product dat ik wilde. Het vierde mijn kleinkinderen
 6. Review

  Anette S.

  Ik ben zo blij dat ik dit bedrijf kan beoordelen!!! Ik heb 3 verschillende sieraden besteld en ik HOU, HOU, HOU van elk sieraad. Ik heb de Naamketting van het Banden van het Hart voor mijn zus gekocht, een Betoverde Regen Geboortesteen Ketting voor mijn nichtje, en een Geboortesteen Armband van het Banden van het Hart voor mijn schoondochter. Elk stuk was voortreffelijk! De kwaliteit was uitstekend! Ik vond het geweldig dat ik e-mails ontving om me op de hoogte te houden van elke stap in de productie. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een mooi, kwalitatief, persoonlijk geschenk wil. Aangezien elke aankoop een geschenk was, heb ik mijn familie nu verteld dat het MIJN beurt is om iets van hier te ontvangen! Ik laat het je weten:)
 7. Review

  Charli B.

  Mooie grote stenen.
 8. Review

  Cathy O.

  Geen fouten in de te graveren namen!!! Geweldige prijs!

test PPQA

Test h2.Test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Delectus earum excepturi hic iusto magnam, magni neque repellendus similique velit veniam.

Test h3.TEst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Alias autem blanditiis consequatur distinctio eaque, eum excepturi exercitationem fuga fugit iure quis rem vero voluptatum. Ab deserunt dignissimos obcaecati pariatur quae.
© 2024 Talisa. Alle rechten voorbehouden.